Vårmote 2017: De heteste trendene akkurat nå

Vårmote 2017: De heteste trendene akkurat nå

Sporty

En av de viktigste trendene for 2017 er en ny vri på sporty looken som herjet 2016. Du kan nå kaste joggeskoene aller lengst inne i skapet og ta på deg et par sexy, høye hæler isteden. Kombiner dem med en tettsittende atletisk inspirert kjole eller buksedress, og du har den riktige looken for våren 2017.

Striper

Striper hører vårmoten 2017 til, og gjerne i sterke, klare farger. Stripene kan varieres i farge, form og størrelse. Gå for tynne striper i hypnotiske farger eller brede striper i dempede farger. Kombiner for eksempel stripene med fargede glass på solbrillene dine. En annen het trend for våren 2017.

Skjorter, skjorter og mer skjorter

Sexy og behagelige skjorter får vi aldri nok av, og 2017 er intet unntak. Style den opp eller ned, alt etter hva du liker best. Det er lite som kan gå feil med en pen klassisk skjorte som base for antrekket ditt. Skjortene for 2017 kommer i hvitt eller blåtoner. Striper er et gjennomgangstema, også her varieres de i form og størrelse. Kombiner den hvite skjorten med en knallfarge, for eksempel gule, gladiatorinspirerte sandaler som sett hos Celine denne våren.

Vårmote 2017

Røft og romantisk

Søte og romantiske blomstertrykk på delikate stoffer er en vakker trend i år. Gjennomsiktige, sarte blonder er et gjennomgangstema. Stilen er gjennomført hvit, men gi antrekket en røff vri ved hjelp av detaljene. Hvit baseballkcaps eller en gjennomsiktig bluse med perlebroderier er gode eksempler på hva du bør satse på i vår.

Vårmote 2017

Skal du kombinere noen av disse stilene i år, gå for sporty og romantisk eller striper og skjorter. To sikre kombinasjoner som vil holde seg langt utover sommeren. Med dette som base trenger du bare å endre tilbehøret for å ha en oppdatert garderobe ut våren. Tilbehøret i år skal synes. Fargede brilleglass er nummer én på listen tett fulgt av store, overdådige og gjerne eksentriske øreringer, smykker eller armbånd. Gå for en av disse tre og la tilbehøret være en like stor del av garderoben din som basisplaggene i år.